Rólunk

🎁A gretyland egy kézműves termékeket forgalmazó ajándékbolt, melyet Magyarországon indítottunk 2020-ban. Családi vállalkozásként működünk, szívvel-lélekkel azon dolgozva, hogy a legjobb minőségű darabokkal tudjuk készletünket kialakítani! 

🧶Nemcsak hazai, de helyi kézművesekkel dolgozunk együtt, támogatva a magyar munkaerőt! Egyedi, kreatív, kézműves ötleteinkkel szeretnénk a fenntartható ajándékozást képviselni. 

🌱Hiszünk abban, hogy ajándékainkkal értéket teremtünk, felhívjuk a figyelmet a tudatos vásárlásra! Remek alternatívát nyújtanak környezet szennyező társaikkal szemben. Igyekszünk újrahasznosított anyagokból alkotni, kerülve a környezetre káros anyagokat!

🛍Kínálatunk kialakításakor fontos szempont volt, hogy ne csak másoknak, de saját magadnak is örömet tudj szerezni, hiszen tudjuk milyen jó érzés néha magunkat is meglepni. Nálunk nem csak egy egyszerű ajándékot találsz, de a mindennapi életében is remekül hasznosítható kincseket! 

Minden darab kézzel készül ezzel egyedi megjelenést kölcsönözve az ajándéknak és a tulajdonosának egyaránt! 

🔔FIGYELEM! 🔔

🎉A járványra való tekintettel indítottunk egy kezdeményezést, hogy a személyes kontaktot el tudjátok kerülni de mégse kelljen lemondani az ünneplésről! 

🤫Miután kosárba helyezted a terméket, melyet ajándékba szánsz – válaszd az ” Ajándékba küldöm” opciót és lepd meg vele a Barátnődet! Nincs más dolgod mint megszerezni a pontos címét!